روانشناسی کودک و نوجوان

ساخت وبلاگ

بیشتر ارزهای دیجیتال سال ۲۰۱۹ را در حالی به پایان می‌برند که قیمت‌شان از ابتدای سال کمتر است. با همه‌ی این اوصاف، از نقطه نظر فاندامنتالی، به نظر می‌رسد سال ۲۰۲۰، سالی پر بار برای این حوزه باشد.

طبق تحلیلی از بیت کوینیست، ارزش بازار ارزهای دیجیتال به نسبت به سال گذشته (۲۰۱۸) حدود ۵۰ درصد افزایش داشته است که بیت کوین بیشترین سهم را در این میان دارد. بخش بزرگی از آلت کوین‌ها (ارزهای دیجیتال غیر از بیت کوین) در حال حاضر قیمتی کمتر از آغاز سال ۲۰۱۹ دارند و احتمالا طرفداران آنها دوست نداشته باشند امسال را بار دیگر به یاد بیاورند.

چرا سال ۲۰۲۰ می‌تواند متفاوت باشد؟
می‌توان گفت که سال ۲۰۲۰، سالی بهتر برای ارزهای دیجیتال خواهد بود. نگرانی‌ها درباره اقتصاد جهان در حال افزایش است و بانک‌های مرکزی به هر دری می‌زنند تا جلوی رکود را بگیرند.

بدهی‌‌ها و بحران مالی
نرخ بهره‌ی منفی و تسهیل کمی باعث شده تا فشار اقتصادی بیش از پیش بر دوش ارزهای فیات و بازارهای مالی سنگینی کند. برخی کشورها در حال حاضر نیز با ابرتورم‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و مردمشان به سرپناهی به نام ارزهای دیجیتال روی آورده‌اند.
با کاهش ارزش دارایی‌ها، این احتمال وجود دارد که سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌هایی پر ریسک‌تر مثل بیت کوین روی بیاورند.
علاوه بر این‌ها، سهام و بازار املاک همزمان با افزایش بدهی‌های جهانی به بیشترین میزان ارزش خود رسیده‌اند. نسل جدید دلش نمی‌خواهد گرفتار این بازی‌های اقتصادی شوند، پس شاید به سمت ارزهای دیجیتال برود. صنعتی که بسیاری از تحلیل‌گران نسبت به آن نظر مساعد دارند.

دوباره ترامپ؟
انتخابات ایالات‌متحده نیز می‌تواند نقشی اساسی را ایفا کند. دونالد ترامپ از یک سمت هر کاری می‌کند تا بازار سهام رشد مصنوعی داشته باشد و از طرف دیگر با اقداماتی که خود آنها را «حمایتی» می‌داند، به معاهدات تجاری پشت می‌کند.

عرضه‌ای که نصف می‌شود
تاثیرات هاوینگ بیت کوین را نیز نمی‌توان نادیده گرفت و به نظر می‌رسد پس از هاوینگ شاهد جهشی صعودی برای بیت کوین باشیم. کاهش تورم و دو برابر شدن نرخ انباشت به جریان (Stock to Flow) هر دو حاکی از روندی صعودی برای بیت کوین هستند.

فرار اتریوم از مخمصه؟
اوضاع برای اتریوم نیز احتمالا روشن‌تر خواهد بود. سال آینده اولین قدم‌های اجرایی برای انتقال به سمت پروتکل اثبات سهام در شبکه اتریوم برداشته خواهد شد و این مسئله می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند.

امسال ارزهای دیگری نیز که از سهام‌گذاری  (Staking) پشتیبانی می‌کردند عملکردی قابل قبولی از خود بر جای گذاشتند و شاید همین مسئله با عرضه سرنیتی برای اتریوم نیز تکرار شود.

کف قیمت‌ها؟
کاهش ارزش ۹۰ درصدی بیشتر ارزهای دیجیتال به نسبت بالاترین قیمت‌ها، روندهای نزولی و کاهش نقدینگی در بازار از جمله موانعی هستند که این بازار با آنها رو به رو است. با توجه به اینکه از آخرین حباب ارزهای دیجیتال دو سال می‌گذرد، سال جدید شاید نیرویی تازه برای این حوزه با خود بیاورد.

ورود جریان‌های سرمایه
در حال حاضر شاهد افزایش توجهات از جانب موسسات سرمایه‌گذاری هستیم. از طرف دیگر باید به یاد داشته باشید که محصولاتی نظیر قراردادهای آتی به خودی خود باعث افزایش قیمت نخواهند شد، اما آگاهی عمومی نسبت به ارزهای دیجیتال را ، خصوصا برای ثروتمندان، افزایش خواهند داد.
سال ۲۰۱۹، سال پر فراز و نشیبی برای ارزهای دیجیتال بوده است. تنها بیت کوین و چند ارزهای دیجیتال دیگر توانستند سال را نسبتا موفق پشت سر بگذارند. حالا باید منتظر ماند و دید که ۲۰۲۰ چه در چنته دارد.

روانشناسی کودک و نوجوان...
ما را در سایت روانشناسی کودک و نوجوان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نگین حبیب زاده koodakonojavan بازدید : 225 تاريخ : شنبه 7 دی 1398 ساعت: 15:45

خواب موضوع مهمی است که همانند تغذیه و ورزش نقش مهمی در سلامت افراد در سنین مختلف داشته و باعث رشد مناسب رهنی و جسمی در افراد و در کودکان می شود. اگر کودک خواب منظم و کافی نداشته باشد و الگوی خوابش بی نظم بوده و در شبانه روز بر مبنای سن  و سالش به میزان کافی استراحت نکند چرخه رشد و نمو مغزی و جسمی او با اختلال رو به رو شده و مشکلات بسیاری برای او به وجود خواهد آمد.

کودکان بسیاری با مشکل کم خوابی و یا بی خوابی مواجه هستند که در واقع الگوی خواب خانواده و شرایط محیطی و نیز وراثتی و عوامل متعدد دیگر می تواند در آن تاثیر گذار باشد. می توان گفت علل بی خوابی در کودکان به شرایط سنی و میزان نیاز آن ها به خواب بستگی دارد. خوردن نوشیدنی های کافئین دار، تا دیر وقت بازی کردن، خوردن شام در ساعات اخر شب، انجام تکالیف مدرسه قبل از خوابیدن و هزاران مورد دیگر می تواند از دلایل اصلی به خواب نرفتن کودکان در ساعات مقرر و به طبع ان بیدار نشدن در زمان مقرر باشد. مواردی که ذکر شد در دسته عادت های بد زندگی در بروز بی خوابی و کم خوابی در کودکان بودند اما اگر به دلایل فیزیکی و عاطفی اشاره کنیم عوالی مانند درد در هر یک از نقاط بدن از گوش گرفته تا پا و نیز در دسته موارد عاطفی اضطراب و استرس و بی قراری کودک از عوامل اصلی بی خوابی و کم خوابی در کودکان است.

محیط خواب مناسب می تواند تاثیر بسیاری زیادی در به خواب رفتن مناسب کودک و بیدار شدن به موقع او داشته باشد مثلا اگر کودک در محیطی ساکت ارام و تاریک به همراه تخت و بالش مناسب و پتویی گرم و نرم باشد مسلما خیلی بهتر از غیر از این شرایط به خواب رفته و بیدار می شود لذا والدین می بایست به محیط خواب کودک به عنوان یک مورد بسیار مهم دقت کافی داشته باشند. معمولا وقتی اسم بی خوابی یا کم خوابی به زبان اورده می شود  تمامی نگاه ها و توجه ها به سمت بزرگسالان می رود اما باید گفت بسیاری از کودکان این روزها مشکل بی خوابی و کم خوابی دارند.

کم خوابی تنها به زمان محدود نمی شود بلکه عادت هایی بد خوابی نیز در این دسته قرار دارند مثلا اگر کودک در زمان خواب بیدار شود و دیگر به خواب نرود و یا برای خوابیدن مرتب قلت زده و دیر به خواب برود و یا اینکه صبح نتواند به راحتی از خواب بیدار شود همه در زمره عادت های بد خواب و بد خوابی در کودکان مطرح می شوند. والدین باید دقت کنند که اگر سیگار می کشند باید ان را طوری تنظیم کنند که در محیط خانه نباشد به خصوص دود مواد دخانیاتی در ساعات شب می تواند موجب بروز بی خوابی در کودکان شود.کودک کم خواب

در هر صورت تا جایی که امکان دارد با رعایت موارد گفته شده از دارو درمانی برای کاهش و یا بهبود اختلالات خواب در کودکان پرهیز نموده و از راهکارهای گفته شده استفاده نمایید که به طبع هیچ گونه عوارضی نداشته و به سلامتی فرزند دلبندتان آسیبی نمی زنند. اینکه پدر و مادر زمان معینی را برای به خواب رفتن کودک در نظر بگیرند خیلی خوب بوده اما آن ها باید دقت کنند که اگر فرزند کمی لجباز و مصر در بیدار ماندن است اصرار زیادی به او و در زمان های خیلی زود مانند هشت تا هشت و نیم شب که برخی خانواده ها عادت دارندکودک خود را در این زمان ها به خواب می فرستند بسیارزود خواهد بود و به همین منظور و بر اساس استانداردها بهترین زمان برای به خواب رفتن کودکان بین ساعت 9 تا 9.5 شب است و بهترین زمان بیدار شدن نیز بین 6 تا 6.5 صب و با این روش کودک خوابی حدود 8 ساعت دارد که نرمال و استاندارد می باشد. از انجام بازی های کامپیوتری و موبایلی در فرزند خود به خصوص در شب جلوگیری نمایید به خاطر این که بسیاری از بازی های خشن و نامناسب باعث بروز استرس و هیجان و اضطراب در کودک شده و این می تواند سبب به هم ریختن چرخه مناسب خواب آن ها و بروز کم خوابی و بی خوابی در کودکان شود لذا در انجام بازی های کامپیوتری کودک خود نظارت داشته و او را به طرز مناسبی کنترل نمایید. اگر کودک تان به سنی رسیده که محصل است و به مدرسه می رود حتما دقت کنید که باید تکالیفش را در ساعاتی معین در طول روز به خوبی انجام داده و در ساعات شب این کارها را انجام ندهد تا ارامش او از بین نرود.

روانشناسی کودک و نوجوان...
ما را در سایت روانشناسی کودک و نوجوان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نگین حبیب زاده koodakonojavan بازدید : 217 تاريخ : يکشنبه 1 دی 1398 ساعت: 3:23